Monday, May 11, 2009

Blue Monday challenge


This image participates at Blue Monday. It is my first visit here. METRO 090511

5 comments:

 1. Hej!
  Tack för kommentaren på min blogg. Jag hade missat den här sidan, men jag för upp den på min fotoutmaningssida på en gång nu!
  Mvh Nina

  ReplyDelete
 2. Hej!
  Nej, jag har inte "knyckt" din idé av den enkla anledningen att jag inte visste att den existerade! Min utmaning kommer att handla mer om själva fotograferandet och det som kommer att handla om bildbehandling kommer att vara mycket mer grundläggande än det här, så jag tror att de kommer att komplettera varandra. Dessutom finns det plats för flera liknande utmaningar på nätet, bara se på tisdagstema, ordlö sonsdag, torsdagsfoto och fototriss, som alla har liknande teman.

  ReplyDelete
 3. :) jag menade inte att kritisera dig. Egentligen är det rätt typiskt, det kommer flera liknande saker samtidigt. Men, som du säger kommer vi nog att komplettera varann. Så jag tänker länka till din utmaning också.
  Intresset har ju inte varit så stort. 5-6 st som mest, men de har ju tyckt det var roligt. Och vill gärna fortsätta.

  Men jag tycker nog Gyllene snittet kan vara rena grekiskan för en nybörjare. Knappast

  ReplyDelete
 4. Haha, grekiska är väl rätta ordet, med tanke på att de grekiska skulpturerna är gjorda efter det gyllene snittet! Nej, därför har jag tänkt lyfta in tredjedelsregeln också, ska försöka hitta en länk till den också, som ju är mer lättbegripligt och där många kameror har inbygda hjälplinjer. Tvivlar på att intresset kommer att bli så stort här heller, men jag hoppas att det finns någon annan än jag själv som tänker delta!

  ReplyDelete

Please leave a comment if you like what you see.