Sunday, October 3, 2010

En deltagare

En deltagare!!

Jag hade fått den uppfattningen att några ville ha tillbaka Bildverkstaden. Tyvärr verkar det inte så. 1 deltagare på 3 dagar är inte särskilt mycket. Det antar jag att ni kan hålla med om.

Nu stängs Bildverkstaden som utmaning och kommer inte att återuppstå.

NatureFootstep

7 comments:

 1. Hej!
  Det är synd att du stänger. Jag själv upptäckte inte förrän förra veckan att det var utmaningar på gång. Du skrev i våras att du skulle meddela via e-mejl alla som tidigare deltagit när höstens ev utmaning skulle sätta igång. Jag har inte fått något mejl om det och kanske inte andra heller. Tror du att det är det som orsakat att det bara var en deltagare?
  Kerstin Jönhagen

  ReplyDelete
 2. NatureFootstep10/4/10, 11:19 AM

  jag har kommenterat hos alla som har varit med tidigare och sagt till. "Kerstins" sida var nedlagd och fanns inte kvar.

  Första veckan var det sju, andra veckan 5 och nu 1 som var med. Kan inte bli mindre.

  ReplyDelete
 3. Jag hade gärnat varit med,men jag har kollat och förra veckan skulle man göra något av ditt balkongfoto, och jag var hos min son som har det nyaste photoshop, och trots detta kunde jag inte få till något snyggt av den bilden. Du får ursäkta för jag är nybörjare på photoshop och får ofta fråga för att så att säga få till det. Att göra om redan tagna bilder är nog inget för mig ännu iaf.

  ReplyDelete
 4. balkongen var 2 veckor sedan. Förra veckan var svart-vitt med endast en deltagare.

  ReplyDelete
 5. Trist att du lägger ner. Jag har haft fullt upp med annat och ibland hinner jag inte med alla utmaningarna. That´s life. Så kan det ju vara för de andra som också varit positiva till att du dragit igång Bildverksta´n igen.

  ReplyDelete
 6. Tråkigt, jag har själv inte kunnat vara med senste gång..ja du vet,,jag flyttade..synd!!

  ReplyDelete
 7. I'm another who hasn't had a lot of computer time lately, and I've got some photos I seriously want to play with. Just gets busy this time of year. Sorry that you had so little participation.

  ReplyDelete

Please leave a comment if you like what you see.